Partiledardebatten: Kommentar och analys (Den här Dan #5)

   

Motgift

 

Published on Jan 17, 2018

STÖD ARBETET:

https://www.motgift.nu/blimedlem
https://www.motgift.nu/donera
https://www.makersupport.com/daneriksson
https://gab.ai/daneriksson (Bli "Premium Subscriber")

Bitcoin: 1C4BWPBCusX8M2wwwuHhP4FFYTWNxcRgRH
Swish: +491733201638 (Mottagare: Magnus Söderman)

Länkar Alt-Tech:

https://gab.ai/daneriksson
https://www.minds.com/daneriksson
https://www.bitchute.com/channel/motgift/
https://steemit.com/@daneriksson/
https://d.tube/#!/c/daneriksson
https://busy.org/@daneriksson

En nioårig pojke knivrånas på ljusa dagen, och DN väljer att undanhålla att förövarna var utlänningar. Men varför ser det egentligen ut som det gör? Dessutom, årets första partiledardebatt i riksdagen är avklarad och det är dags att syna vad som verkar bli de viktigaste områdena i valrörelsen.

BARN KNIVRÅNAT – MÅNGKULTURENS KONSEKVENS
Dagens Nyheter berättar idag om en 8-årig pojke som knivrånades på vägen hem från sin skola i Järla utanför Stockhom. Totalt fem personer väntade på honom bakom ett staket, tre av dem var maskerade.

Alternativmediasajten Nyheter Idag skrev faktiskt om detta redan igår (men talade då om en 9-åring), och hade också de pratat med pappan. Där framgår något som DN – som av en slump – valde att inte berätta om. De maskerade rånarna var utlänningar; pappan berättar nämligen om hur de talade med brytning. Men pappan säger också så här till Nyheter idag:

“Och för de som verkligen kommer till Sverige och sköter sig och som flytt från något krig och förföljelse, det drabbar ju även dem det här. Det är ju tragiskt att man inte kan komma åt de här brottslingarna. Man ser ju varje dag med skjutningar och våldet som ökar. Det är ju tråkigt att man inte kommer åt dem här. Den där lilla klicken som förstör!”

Men nej, med all respekt och medlidande för det brott din son och din familj utsatts för, där har du fel.
Det handlar inte om att en liten klick förstör. Det handlar om ett grundläggande fel i samhället — nämligen mångkulturen.
Massinvandring och mångkultur leder till konflikt, utanförskap och balkanisering. När invandringen dessutom består av människor från tredje världen, ja då flyttar man tredje världens problematik till vårt land.

Det är inte integrationen som misslyckats. Det är inte en liten klick som förstör. Det är vårt land och vårt folk som har förråtts av politiker och etablissemang och den enda lösningen är ett avvecklande av mångkulturen – att internera, deportera, repatriera och bygga samhället på folkgemenskap och traditionella värderingar.

PARTILEDARDEBATT I RIKSDAGEN
Partiledarna drabbade samman i årets första partiledardebatt i riksdagen. Med tanke på att det är valår känns det extra viktigt att kolla in vad som sades, och vilka teman som ser ut att dominera valrörelsen.


  AutoPlay Next Video