Googles kulturmarxism och "rasisten" som blev frälst av facket (Den här Dan #1)

   

Motgift

 

Published on Jan 11, 2018

Direktsändes den 11 januari 2018. Stöd arbetet genom att bli medlem på https://www.motgift.nu/blimedlem eller donera på https://www.motgift.nu/donera

*** HUVUDÄMNEN ***

07:45 "Rasisten" som blev frälst av facket https://arbetet.se/2017/10/20/kim-petersson-lamnade-sd-med-hjalp-av-facket/

16:40 Googles Kulturmarxism - Stäms av James Damore.
http://thefederalist.com/2018/01/10/19-insane-tidbits-james-damores-lawsuit-googles-office-environment

*** NYHETER I KORTHET ***

INRIKES

Mediehyllade Amir Nabizadeh, ledare för de sittstrejkande afghanerna i Stockholm, har beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Nu har han åkt hem till sin familj i Mellanöstern på semester, detta skriver Fria Tider.

Twitter: "Är i Teheran hemma efter tre år, mamma och pappa är glada men jag vill vara i Sverige! Jag saknade mina vänner och skolan. Här i Teheran finns allt men inte tryggheten som jag hade i Sverige _(._.)_
Hur är det för er i Sverige?"
---
Censuren av obekväma åsikter på nätet fortsätter. Den centerpartistiska riksdagsledamoten Staffan Danielsson har stängts ner från Facebook.

Twitter: "Jag är en varm anhängare av yttrandefrihet och demokrati. Jag uppskattar dialogen med andra i sociala medier och är säkert en av de mest tillgängliga riksdagsledamöterna på blogg, facebook och twitter. Fast just nu inte på Facebook. Storebror har stängt av mig."

Till Nyheter idag säger han dock att han är för att stänga ned konton för sådana han kallar extremister, till exempel så kallade djurrättsaktivister.
---
37 fall av oönskade graviditeter på fyra månader – nu anmäler Södersjukhuset preventivmedelsappen “Natural Cycles” till Läkemedelsverket, skriver SVT.

I appen matar kvinnan bland annat in information om kroppstemperatur för att få veta vilka dagar det är säkert att ha sex utan risk för att bli gravid.

Mitt tips är mycket bättre än så väl appar som hormonstörande preventivmedel; lär ungdomar att avstå från sex om de inte är beredda att bilda familj.

---
UTRIKES
Angela Merkel fortsätter förhandla med Socialdemokraterna om ännu ett regeringssamarbete, men det går trögt. Efter att Merkel misslyckats att bilda regering med de gröna och liberalerna återstår nu egentligen bara ännu en så kallade Grosskoalition, eller GroKo eftersom tyskarna gillar att förkorta saker, för inte kan hon väl tänka sig att förhandla med det invandringskritiska Alternative für Deutschland som nästan 13% av tyskarna röstade på…
--
Flera hundra franska kvinnor protesterar nu mot #metoo. I ett öppet brev i tidningen Le Monde pekar man också ut Sverige som ett av de galnaste exemplen.

”På gränsen till löjeväckande är Sveriges förslag om ett uttryckligt samtycke före alla sexuella kontakter. Härnäst kommer en smartphoneapp som vuxna som vill ligga med varandra måste använda för att stämma av exakt vilka sexakter den andra accepterar och inte accepterar”, skriver kvinnorna.

Förr var vi kända som innovatörer och upptäckare, nu verkar Sverigebilden mest bestå av att folk skrattar åt oss. Tack kära politiker och etablissemang.
--
Ett förslag för att liberalisera Polens abortlagar har röstats ned i parlamentet. I stället togs ett separat förslag om skärpta regler vidare för övervägande. När väst verkar fortsätta springa mot stupet så ser vi alltså hur solen reser sig i öst.
Vem hade trott det för trettio år sedan?


  AutoPlay Next Video