Twitter i ny skandal: Läser dina privata meddelanden! (Den här Dan #4)

   

Motgift

 

Published on Jan 16, 2018

STÖD ARBETET:

https://www.motgift.nu/blimedlem
https://www.motgift.nu/donera
https://www.makersupport.com/daneriksson
https://gab.ai/daneriksson (Bli "Premium Subscriber")

Bitcoin: 1C4BWPBCusX8M2wwwuHhP4FFYTWNxcRgRH
Swish: +491733201638 (Mottagare: Magnus Söderman)

Tema: Twitterskandalen och Alt-Tech

Vad man måste förstå:

Twitter, Facebook och liknande lever på att kartlägga dig som person och sälja dina uppgifter till annonsörer.
De ägs och drivs av vänstermänniskor som avskyr allt som nationalister, invandringskritiker och konservativa står för.
Du är aldrig privat på nätet, speciellt inte på stora sociala medier, och du bör behandla allt du skriver och du laddar upp som vore det offentligt för allmänheten från början.

Alternativa lösningar ("Alt-Tech")

Gab.ai
Minds.com
Bitchute
Steem - Med Steemit, Dtube, Busy med mera.

Länkar Alt-Tech:

https://gab.ai/daneriksson
https://www.minds.com/daneriksson
https://www.bitchute.com/channel/motgift/
https://steemit.com/@daneriksson/
https://d.tube/#!/c/daneriksson
https://busy.org/@daneriksson

Vi bör finnas på de gamla, onda sociala medierna för att nå nya människor, men vi måste sedan arbeta för att få dem att komma över till fria plattformar. Men om inte vi börjar använda dem själva först, lär oss hur de fungerar och så vidare, så kommer vi aldrig kunna förändra andras beteende.

Vi vet att yttrandefriheten i allmänhet, och på internet i synnerhet, är hotad. Därför bör det vara varje nationellt sinnad persons plikt att lära sig mer om decentraliserade lösningar som kan garantera vår yttrandefrihet även när tumskruvarna dras åt än mer.

Skulle du vara intresserad av att lära dig mer om detta? Är det något du vill att jag ska gå in djupare på i framtida program eller kanske andra format? Lämna en kommentar eller skriv till mig på Gab eller Minds.

Strandhugg i nyhetsträsket
Den norska regeringen väljer nu att skärpa reglerna för så kallad anhöriginvandring. Bland annat tänker man införa DNA-test för att verkligen kunna avgöra släktskap. Dessutom ska det vara krav på att ha bott i Norge i åtta år och klara av ett språktest för att bli norsk medborgare.

Detta bör ses som ett steg i rätt riktning, men det är fortfarande långt ifrån det som verkligen behövs göras: Internera, deportera och repatriera.

**

Vi minns alla hur det avslöjades att Nacka kommun köpt tre bostadsrätter i Saltsjöbaden utanför Stockholm för totalt 13.950.000 kronor åt en invandrare och hans tre fruar. Föga förvånande visar det sig att kommunens ekonomi nu fått sig en ordentlig smäll.

Arbets- och företagsnämndens (AFN), som skötte inköpen av boenden till främlingar, går minus närmare en och en halv miljon mot budget.

– Det är framför allt flyktingmottagandet som kostar väsentligt mer än man tidigare trott. Det gäller dels ensamkommande ungdomar där det verkar ha varit svårt att ställa om från dyrare boenden till billigare när de statliga bidragen sänktes vid halvårsskiftet, säger Mats Gerdau (M) till Nacka Värmdö Posten.

Ingen borde vara överraskad. Men om vi bara fortsätter fylla på Sverige med analfabeter och andra hjärnkirurger från tredje världen, och bara vi öser fler skattemiljarder på integrationsprojekt som graffitiväggen i Tensta eller para ihop ensamkommande asylbedragare med småflickor som på ridklubben i Tierp.

**

Då kommer allt lösa sig. Och om vi blundar och önskar riktigt hårt kanske.

I fredags avslöjades att kommunalrådet och riksdagskandidaten Maria Rydén (M) åkt på utlandssemester på arbetstid. Efter avslöjandet har Rydén valt att sjukskriva sig.

Det är ju ironiskt i sig då det gång på gång har avslöjats hur riksdagsledamöter fuskar med sjukskrivningen för att kunna få ut så mycket skattepengar i arvode som möjligt. Det senaste avslöjandet rörde ministrarna i regeringen Löfven där bara en enda minister sjukskrivit sig på tre år — trots att man ett flertal gånger ställt in uppdrag på grund av sjukdom.

Så, för parasiterna i riksdagen gäller alltså, om jag förstått det rätt:

Fuska genom att inte sjukskriva dig, förutom om du blir avslöjad med att fuska med något annat, då ska du sjukskriva dig.

Sverige - landet där vi vart fjärde år får välja vilka inkompetenta, fifflande nollor som ska få slösa med våra skattepengar.


  AutoPlay Next Video