Attacken mot synagogan och det hycklande etablissemanget (Nyhetskollen #32)

   

Motgift

 

Published on Dec 12, 2017

Efter en hektisk helg med demonstrationer, hat, hot och molotovcocktails i Sverige dyker Motgift upp för att förklara vad att handlar om. Tack och lov. Vi går också igenom några av de senaste falska nyheterna och speciellt en riktigt blunder från CNN angående Donald Trump. Det blir också en djupdykning gällande ett förslag till grundlagsförändring i Sverige samt, noterar vi, lämnar Tillsammansskapets Alex Bengtsson sitt uppdrag.

Ladda ned som MP3: https://www.motgift.nu/2017/12/11/attacken-mot-synagogan-och-det-hycklande-etablissemanget-nyhetskollen-32/

- Donald Trump erkänner Jerusalem som huvudstad i Israel och skall flytta ambassaden dit. Varför och vad händer nu?
- Intifada utlyst från Malmö vid demonstration och attack mot synagogan i Göteborg. Aftonbladet rapporterar: Ingen högerkoppling till synagogeattacken. Nej, det var “nyanlända” från arabvärlden.
- CNN attackerade Donald Trump utifrån ett e-brev angående WikiLeaks och byggde halmgubbe efter halmgubbe därefter. När det hela avslöjades som falska nyheter var nyheten redan viral och CNN själva tar inget reellt ansvar.
- Att rapportera om Sverige på ett sätt som “skadar” landets förhållanden till andra länder skall klassas som utlandsspionage, det föreslår en utredning som lämnats in till regeringen.
- 145 000 barn i Sverige saknar nödvändig levnadsstandard.
- Alex Bengtsson lämnar Tillsammansskapet.


  AutoPlay Next Video