Nyhetskollen #1: Afghanska ockupationen och Charlottesville

   

Motgift

 

Published on Aug 14, 2017

I Nyhetskollen idag tittar vi närmare på spektaklet på Medborgarplatsen i Stockholm där batikhäxorna suktande blickar mot afghanska lycksökare. Regeringen vill också försvåra för menignsmotståndare att nå ut till ungdomar och varför har regeringen anställt Alexandra Pascalidou för en podd. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

Är du medlem? Då kan du lyssna på hela måndagens sändning (över 4 timmar) på https://www.motgift.nu/medlem/ — övriga segment kommer som separata podcasts under veckan.

- Galenskaperna fortsätter på Medborgarplatsen där politiker, trånande äckeltanter, vänstertyper och vuxna barn från Afghanistan samlats. Polisen, ja de gör inget alls medan den som säger ifrån hotas och hatas.

- Regeringen vill göra det möjligt för skolor att utestänga vissa partier. Men förslaget stöter på kritik då det faktiskt strider mot grundlagen.

- UD-podden, vad är det? Regeringen har hyrt in lögnerskan och den politiska aktivisten Alexandra Pascalidou för att prata med diplomater om deras arbete. Självfallet är huvudfokus migration. Intresset verkar dock inte vara så stort om man titttar på hur många som laddat ned och lyssnat på de poddar som hittills har publicerats.

- Alternativhögern demonstrerade i Charlottesville, Virginia, vilket inte någon kan ha missat. Vi tar det breda greppet och överblickar vad som hände, vilka som gjorde vad och pekar ut de skyldiga.

-~-~~-~~~-~~-~-
Kolla in denna också: "Bör AFA klassas som terrororganisation? (Nyhetskollen #3)"
https://www.youtube.com/watch?v=IsrRqn3GjqM
-~-~~-~~~-~~-~-


  AutoPlay Next Video