Vänstern, baarnen och bluffen (Nyhetskollen #7)

   

Motgift

 

Published on Sep 4, 2017

Ladda ned som mp3: https://www.motgift.nu/2017/09/04/vanstern-baaarnen-och-bluffen-nyhetskollen-7/

En fullmatad nyhetskoll med kommentarer och analyser av det senaste. Självfallet stannar vi upp kring den veritabla kennel som ligger begrav bland baaarnen på Norra bantorget i Stockholm. Men vi pratar också om de solidariska sossarna som blåser sina egna medlemmar och skickar dem till fogden.

--

Så visar det sig att knivafghanen vid Medborgarplatsen var en del av sittstrejken. Men de övriga våldsbejakanade demonstranterna avsvär sig allt samröre… så klart.

Själva sittstrejken i sig, som nu flyttat till Norra Bantorget, visar alltmer sitt rätta ansikte som vänstermegafon med tanke på plakatpolitiken det ropas på. Hanif Bali gör dock en intressant poäng med tanke på…

Vem är det som ligger bakom “Ung i Sverige” egentligen? Vare sig föreningen eller taleskvinnan verkar finnas, men pengar kan man Swisha in.

100 000 lotter i månaden säljer sossarna genom sin ekonomiska förening A-lotteriet. Delvis säljs lotterna på kredit och sedan 2014 har 8 000 personer hamnat hos fogden. Enligt vissa är lotteri en extra skatt på idioter, hur det än är med den saken är de flesta kunderna medlemmar i partiet så det är dem man mjölkar ur litet extra.

På tal om sossar så kanske det inte blir någon expropriation av folks sommarhus eller “för stora” villor. Staten har kommit på ett nytt sätt att få plats med alla “nya svenskar” som ska ersätta oss. 100 000 nya bostäder skall byggas och det blir nio helt nya städer av dem.

Om Kristersson blir ny partiledare i M blir det inget samarbete med SD. Frågan är vilket existensberättigande partiet över huvud taget har.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel buas ut då hon valtalar medan valet närmar sig med stormsteg. Dan Eriksson såg debatten mellan huvudkandidaterna och recenserar dem.


  AutoPlay Next Video