Sanningen om Martin Luther King (Den här Dan #3)

   

Motgift

 

Published on Jan 15, 2018

** STÖD ARBETET **
https://www.motgift.nu/donera - https://www.motgift.nu/blimedlem

HUVUDÄMNE:

Sanningen om Martin Luther King Jr.

STRANDHUGG:

Under förra året drog staten in 57 miljarder mer i skatt från de hårt arbetande svenskarna, jämfört med 2016. Totalt betalade svenskarna in 975 miljarder kronor i skatt, och det ökade skattetrycket slog absolut hårdast mot privatpersoner — företag betalade faktiskt marginellt mindre i skatt än året innan.
Samtidigt läggs sjukhus ned, svenska mammor tvingas föda i bilen, våldtäktsutredningar läggs på hög och politikerna säger att svenskarna måste jobba ännu längre än det går i pension.
Skatterna höjs, samhället förfaller. Är det inte härligt att leva i den moderna socialdemokratiska välfärdsstaten?

**

Statsminister Stefan Löfven uppgav i sitt tal på Folk och Försvar-konferensen i Sälen att en ny myndighet ska inrättas för psykologiskt försvar.

Man säger att man är rädd att Ryssland ska lägga sig i det svenska valet med "påverkanskampanjer" och det då finns en risk att svenskarna röstar på fel parti.
Samtidigt fortsätter svenska staten att lägga sig i rysk politik, genom myndigheten Sida. Så här står det på SIDA:s hemsida:

"Samarbetet med Ryssland är i dag begränsat till insatser för att stödja demokratisk utveckling och bidra till ökad respekt för mänskliga rättigheter samt en förbättrad miljö i Östersjöområdet och nordvästra Ryssland. Att Ryssland utvecklas till en modern och demokratisk stat ligger i såväl de ryska medborgarnas som i Sveriges och övriga Europas intresse."

Det står också lite om vart miljontals svenska skattekronor går till:

"Stärkt kapacitet hos förändringsaktörer och civilsamhälle att verka för bland annat demokrati, mänskliga rättigheter och icke-diskriminering, är en viktig förutsättning för att driva den demokratiska utvecklingen framåt. Sida stödjer organisatinoer som arbetar för att skydda rättigheter och ge juridiskt stöd till romer, etniska minoriteter, migrantarbetare och HBTQ-personer."

**

EU-kommissionen har skapat en ny grupp som ska arbeta med att "bekämpa fake news", alltså nyheter som makten inte tycker om. Gruppen har fått det sovjetklingande namnet "High Level group on Fake News".
Sverige representeras av den statliga televisionens VD Hanna Stjärne, kanske mest känd för att hon delat ut priset Guldspaden till AFA Dokumentations efterföljare Researchgruppen, efter att de i samarbete med Expressen hängt ut feltänkare med namn och bild.

**

Så, låt oss konstatera från dessa tre nyheter:

Du ska jobba längre och betala mer i skatt, pengarna ska sedan gå till att starta en svensk myndighet som ska lära dig tänka rätt och en EU-grupp som ska se till att du läser rätt nyheter.
Men kära svensk, är det inte härligt att vara fri?


  AutoPlay Next Video